Connect with us

-Informații

Universitatea ASE (Academia de Studii Economice)

Arată că ești interesat de Universitatea ASE (Academia de Studii Economice) din București! ACE este una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din România, specializată în domeniul economic și al administrației publice. Iată câteva informații cheie despre universitate:

 1. Admitere: Universitatea ASE oferă programe de licență, masterat, doctorat și programe postuniversitare. Poți găsi informații despre admitere pe site-ul lor web.
 2. Facultăți: ASE are mai multe facultăți specializate în diverse domenii economice și de administrație, cum ar fi Administrarea Afacerilor, Administrație și Management Public, Business și Turism, Contabilitate și Informatică de Gestiune, Drept, Economie Teoretică și Aplicată, și multe altele.
 3. Pozitie în Clasamente: Universitatea ASE este recunoscută la nivel internațional și se află în topurile universitare. De exemplu, este clasată pe locul 401-600 în clasamentul „Times Higher Education University Impact Rankings” și are locul 351-400 în lume în subdomeniul Economie și Econometrie.
 4. Parteneriate: ASE colaborează cu diverse companii și organizații, oferind oportunități de stagii și internshipuri pentru studenți și sprijinind transferul de cunoștințe între mediul academic și cel economic.
 5. Contact: Dacă dorești să obții mai multe informații sau să iei legătura cu ASE, poți utiliza detaliile de contact furnizate pe site-ul lor web, inclusiv adresa de e-mail și numerele de telefon.
 6. Alte Resurse: Pe site-ul ASE, poți găsi și alte informații utile, cum ar fi turul virtual al campusului, ghidul studentului, informații despre cazare, servicii medicale și multe altele.

Dacă ai întrebări specifice sau dacă dorești să afli mai multe despre anumite programe sau departamente ale ASE, te încurajez să accesezi site-ul oficial al universității sau să contactezi direct universitatea folosind detaliile de contact furnizate.

Informatiile furnizate se refera la Universitatea ASE (Academia de Studii Economice) din Bucuresti, Romania. ASE este una dintre cele mai prestigioase institutii de invatamant superior din tara, specializata in domeniul economic si de administratie publica. Aceasta universitate ofera o gama variata de programe academice la nivel de licenta, masterat si doctorat, precum si programe postuniversitare si de formare continua.

Pe langa programele academice, ASE ofera o serie de resurse si servicii pentru studenti, cum ar fi biblioteca centrala, editura ASE, libraria ASE, si servicii medicale. De asemenea, universitatea are numeroase parteneriate cu mediul de afaceri, mediul preuniversitar, alte institutii academice si organizatii internationale.

Pozitia ASE in clasamentele internationale de universitati si cifrele mentionate evidentiaza calitatea si impactul acestei institutii de invatamant superior.

Pentru mai multe informatii despre programele academice, admitere sau alte aspecte legate de ASE, puteti accesa site-ul oficial al universitatii sau contacta rectoratul folosind informatiile de contact furnizate mai sus.

Acesta pare a fi site-ul web al Academiei de Studii Economice din București (ASE). ASE este o instituție de învățământ superior din România cu o reputație puternică în domeniul economic și de administrație publică. Site-ul furnizează informații despre diverse aspecte legate de universitate, inclusiv admitere, programe academice, resurse academice, evenimente și informații pentru studenți. Iată o prezentare sumară a secțiunilor principale:

 1. Alegeri Universitare ASE: Această secțiune pare să conțină informații despre alegerile universitare la ASE, inclusiv metodologia și calendarul alegerilor.
 2. Admitere: Aici găsiți informații legate de admiterea la programele de licență pentru anul 2024, precum și programe academice, inclusiv programe de licență, masterat, doctorat și postuniversitare.
 3. Resurse Academice: Această secțiune furnizează legături către biblioteca centrală, editura ASE, librăria ASE și resursele ANELIS PLUS.
 4. Activități Didactice: Aici găsiți informații despre calendarul academic, inclusiv graficele pentru activitățile de licență, masterat și doctorat.
 5. Noutăți și Evenimente: Afișează articole și evenimente recente legate de universitate, inclusiv noutăți despre admitere, conferințe și alte activități.
 6. ASE în topuri internaționale: O secțiune care evidențiază poziția ASE în clasamentele universitare internaționale și prestigiul său la nivel global.
 7. Facultățile din cadrul ASE: Prezintă o listă a facultăților din cadrul universității, fiecare cu specializările sale.
 8. ASE în cifre: O prezentare succintă a cifrelor cheie legate de universitate.
 9. Informații pentru Studenți: Aici găsiți informații utile pentru studenți, inclusiv turul virtual al campusului, ghiduri ale studentului, servicii pentru studenți și informații despre parteneriatele universității.
 10. Contact: Furnizează informații de contact pentru universitate, inclusiv adresa, numere de telefon și e-mail-uri.

Pentru informații mai detaliate sau pentru a accesa resurse specifice, vă recomand să explorați site-ul web oficial al Academiei de Studii Economice din București (ASE).

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facultăți