Connect with us

Facultăți

UAIC a organizat conferința „Rolul educației juridice și antreprenoriale în dezvoltarea mediului de afaceri la nivel local și regional”

uaic-a-organizat-conferinta-„rolul-educatiei-juridice-si-antreprenoriale-in-dezvoltarea-mediului-de-afaceri-la-nivel-local-si-regional”

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (UAIC) a organizat vineri, 8 decembrie 2023, în Aula Magna „Mihai Eminescu”, conferința „Rolul educației juridice și antreprenoriale în dezvoltarea mediului de afaceri la nivel local și regional”, în cadrul proiectului „Educația juridică și antreprenorială – cheia succesului în afaceri!” (IUS SMART). La eveniment au participat prof. univ. dr. Tudorel TOADER – Rectorul UAIC, Vasile ASANDEI – Director General al Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord Est, conf. univ. dr. Constantin-Iulian DAMIAN – Prorector, lect. univ. dr. Nicolae Horia ȚIȚ, managerul proiectului IUS SMART, membri ai echipei de implementare a proiectului, beneficiari, profesori și studenți.

 » Read More
Citește mai mult ….. UAIC a organizat conferința „Rolul educației juridice și antreprenoriale în dezvoltarea mediului de afaceri la nivel local și regional”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facultăți