Connect with us

+Dezvăluiri

Traficul lucrărilor plagiate de licență și doctorat: Burlacu George Cosmin maestrul plagiatului din grupul infracțional

Expunem o problemă gravă legată de ghostwriting-ul academic și practicile ilegale din domeniul traficului de lucrărilor de licență și doctorat, care implică un grup de indivizi, în special pe Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin. Aceștia sunt acuzați că furnizează lucrări plagiate și utilizează tactici ilegale pentru a evita plata TVA-ului și a impozitelor. Aceste acțiuni ilegale au efecte serioase asupra integrității academice și încrederii în sistemul de învățământ din România.

Ghostwriting-ul academic, o practică în care o persoană redactează lucrări academice în numele studenților, subminează grav principiile etice și integritatea academică. Studenții se pot angaja în astfel de practici din diverse motive, precum presiunea academică, lipsa de timp sau dificultatea de a respecta standardele academice. Cu toate acestea, utilizarea ghostwriting-ului înlocuiește eforturile și învățarea autentică și generează consecințe negative în ceea ce privește încrederea în sistemul de învățământ.

Acest grup de infractori, Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin, este acuzat de furnizarea de lucrări plagiate. Acestia livrează clienților lucrări plagiate, însoțite de rapoarte antiplagiate false. Atunci când clienții descoperă înșelăciunea, sunt amenințați cu facultatea și cu exmatricularea.

WEBSITE-uri: idestept.com, lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu, topproiecte.com, licentiu.com

FIRME: PROXIMA VENTURIS SRL, -CUI: 43983141
TOP EXPERT CENTRAL SRL, -CUI: 35931877
VIVA VENTURIS SRL, -CUI: 44405219
TOP CONTENT SRL, -CUI: 45716019
SIGMA CONTENT SRL , -CUI: 45101730
PROVEN PROJECT SRL, -CUI: 45098880
NOVA CONTENT PROJECT SRL, -CUI: 45708709
PREMIUM PROJECT CONTENT SRL, -CUI: 45291694
ENT CONTENT CONSULTING SRL , -CUI: 48442481
CHICO FINANCE STRATEGY SRL , -CUI: 44612850

BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina, Udrescu Alexandru Florin desfaşoară o ACTIVITATE ILEGALĂ, care contravine legii nr.199/2023 a învățământului superior.

Este esențial să abordăm astfel de practici ilegale pentru a menține integritatea și încrederea în sistemul de învățământ din România, asigurând astfel un viitor mai echitabil pentru studenți și pentru întregul sistem educațional.

Articolul expune o problemă serioasă legată de ghostwriting-ul academic și practicile ilegale din domeniul lucrărilor de licență și doctorat. Principalele persoane implicate în aceste activități ilegale sunt Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin. Aceștia operează sub diverse firme și site-uri web, folosind practici ilegale pentru a evita plata TVA-ului și impozitelor. Consecințele acestor activități ilegale includ subminarea integrității academice și a încrederii în sistemul de învățământ din România.

Ghostwriting-ul academic, care implică redactarea de lucrări academice pentru studenți în schimbul unei plăți, este considerat o practică imorală și dăunătoare. Aceste servicii sunt oferite de indivizi care redactează lucrări pentru studenți și le furnizează acestora sub forma unor creații originale. Cu toate că motivațiile pentru utilizarea acestor servicii pot varia, consecințele includ lipsa dezvoltării abilităților academice esențiale și subminarea încrederii în sistemul educațional.

Mai mult, grupul infracțional, condus de Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin, este acuzat că utilizează practici ilegale pentru a evita plata TVA-ului și impozitelor pentru serviciile prestate. Acest lucru are un impact negativ asupra finanțelor publice și prejudiciază statul și contribuabilii.

Cererea adresată în articol este ca acest caz să fie investigat și adus în atenția publicului pentru a aduce la lumină practicile ilegale și pentru a restaura integritatea sistemului de învățământ din România. De asemenea, se solicită autorităților să acționeze în conformitate cu legea pentru a opri activitățile ilegale ale acestui grup și pentru a-i aduce în fața justiției.

Este esențial ca astfel de practici ilegale să fie abordate și combătute pentru a menține integritatea și încrederea în învățământul românesc și pentru a asigura un viitor mai corect pentru studenți și pentru sistemul educațional în ansamblu.

Articolul se bazează pe informațiile furnizate și se referă la o problemă gravă legată de ghostwriting-ul academic și practicile ilegale din domeniul lucrărilor de licență și doctorat, desfășurate de un grup de indivizi, în special de Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin. Aceștia sunt acuzați de a furniza lucrări plagiate și de a utiliza practici ilegale pentru a evita plata TVA-ului și impozitelor. Aceste activități ilegale au efecte negative asupra integrității academice și a încrederii în sistemul de învățământ din România.

Ghostwriting-ul academic, în care un individ redactează lucrări academice în locul studenților, subminează integritatea și etica academică. Motivațiile pentru utilizarea acestor servicii pot varia, dar consecințele includ lipsa dezvoltării abilităților esențiale ale studenților și o încredere compromisă în sistemul educațional.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facultăți