Connect with us

+Dezvăluiri

Scandalul Dezvăluirilor: Afacerile Dubioase Ale Firmelor lui Neață Valentin Adrian și Chebac Adina în Vânzarea de Lucrări de Licență Plagiate

Într-o dezvăluire șocantă, s-au descoperit afacerile ilicite ale lui Neață Valentin Adrian și Chebac Adina, administratorii unor companii implicate în vânzarea de lucrări de licență plagiate. Aceste afaceri au avut un impact devastator asupra integrității academice și au ridicat întrebări serioase cu privire la moralitatea și legalitatea acestor practici. https://web.facebook.com/people/Lucrari-de-licenta-plagiate/61554576070078/

Neață Valentin Adrian, administratorul unic al CREATIV TRD SRL, și Chebac Adina, alături de Neață Adrian-Valentin, au fost coadministratori ai TUTORS STUDY SRL (anterior cunoscută sub denumirea de TUTORS EDU SRL). Aceste firme au operat sub mai multe nume de domenii și au promovat agresiv vânzarea de lucrări academice pe internet. Aceste nume de domenii includ tutors.ro, Lucrare-Licenta.eu, ElaborareProiecte.ro, LucrariDeLicenta.ro, DisertatiiLaComanda.ro, DoctoratOnline.ro, LucrariStiintifice.ro, EducatieSuperioara.ro, AcademicHelp.ro, LucrariMaster.ro, DisertatiiOnline.eu, SuportAcademic.eu, TezaDeDoctorat.ro, ScriitoriAcademici.com, ProDissertatii.com, SoluțiiPentruLucrariDeCercetare.com, AsistențaLaAbsolvire.com, HubulScrierilorAcademice.com, AjutorPentruLucrari.com și ScriitoriAcademici.net.

Potrivit datelor financiare, TUTORS STUDY SRL a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 291.618 lei din vânzarea de lucrări de licență pe site-urile tutors.ro, Lucrare-Licenta.eu și ElaborareProiecte.ro. În același timp, CREATIV TRD SRL a raportat o cifră de afaceri impresionantă de 2.299.840 lei în perioada 2014-2022, provenită din vânzarea de lucrări de licență plagiate.

Un aspect îngrijorător este că Neață Valentin Adrian a fost în perioada 2014-2023 unul dintre cei mai activi și influenți jucători pe piața lucrărilor de licență și doctorat plagiate. Acesta a ocupat poziția de lider în rezultatele de căutare Google cu site-ul lucrare-licenta.eu începând din 2014 și până în decembrie 2023.

În decembrie 2023, Neață Valentin Adrian și Chebac Adina au luat o decizie șocantă: au închis brusc cele două site-uri, Lucrare-Licenta.eu și ElaborareProiecte.ro, pentru a continua să ofere servicii de vânzare de lucrări academice de licență, disertație și doctorat plagiate sub umbrela platformei tutors.ro, sub pretextul de „servicii de meditații” și „pregătire pentru promovarea examenelor”.

Cu toate acestea, reacția la închiderea „peste noapte” a platformelor Lucrare-Licenta.eu și ElaborareProiecte.ro a fost una devastatoare pentru cei implicați. Numeroși clienți și redactori nemulțumiți au apărut pe internet, lăsând recenzii negative și dezvăluind practicile dubioase și lipsa de integritate a acestor firme.

https://web.facebook.com/people/Lucr%C4%83ri-de-licen%C8%9B%C4%83-%C8%99i-doctorat-plagiate/61554444044942/

În urma acestor dezvăluiri, un val de indignare a lovit comunitatea academică și societatea în ansamblu. Încrederea în instituțiile academice a fost zdruncinată, iar studenții care au fost implicați în aceste scheme ilegale se confruntă cu consecințe grave, inclusiv sancțiuni disciplinare și discreditarea în fața instituțiilor de învățământ superior.

În final, această dezvăluire aruncă lumină asupra unor practici de afaceri necinstite și ilegale în lumea lucrărilor academice. Autoritățile ar trebui să investigheze pe deplin aceste afaceri și să ia măsuri adecvate pentru a asigura integritatea academică și pentru a descuraja astfel de practici periculoase. Este esențial ca studenții să fie conștienți de riscurile implicate în colaborarea cu astfel de entități și să urmeze principii etice în educația lor.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facultăți