Connect with us

Facultăți

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie: “Democrația din România s-a întărit în urma alegerilor din 9 iunie, prin izolarea radicalismului politic și validarea stabilității și colaborării, chiar între partide politice cu ideologii diferite”

rectorul-snspa,-prof-univ-dr.-remus-pricopie:-“democratia-din-romania-s-a-intarit-in-urma-alegerilor-din-9-iunie,-prin-izolarea-radicalismului-politic-si-validarea-stabilitatii-si-colaborarii,-chiar-intre-partide-politice-cu-ideologii-diferite”

Declarația rectorului Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), prof. univ. dr. Remus Pricopie, privind rezultatul alegerilor din 9 iunie și mesajul transmis de cetățeni.

 

„A trecut suficient timp de la alegerile locale și europarlamentare pentru ca lucrurile să se decanteze, iar evaluările la cald să poată fi nuanțate și calibrate.

 

Votul exprimat de români este categoric: cetățenii își doresc stabilitate și mai multă responsabilitate din partea actorilor politici. Actuala formulă guvernamentală a fost validată prin vot, iar PSD și PNL au datoria de a respecta mesajul transmis de români.

 

Democrația din România s-a întărit în urma alegerilor din 9 iunie,

 » Read More
Citește mai mult ….. Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie: “Democrația din România s-a întărit în urma alegerilor din 9 iunie, prin izolarea radicalismului politic și validarea stabilității și colaborării, chiar între partide politice cu ideologii diferite”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facultăți