Connect with us

+Dezvăluiri

Modus Operandi comercializarea lucrărilor de licență și doctorat plagiate Burlacu George Cosmin

Burlacu George Cosmin, este cunoscut ca fondator și administrator al unui număr de website-uri care se ocupă de comercializarea lucrărilor de licență și doctorat plagiate. Aceste website-uri includ iDestept.com, LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro, Promovat.eu, TopProiecte.com și Licentiu.com.

Burlacu George Cosmin și-a făcut un nume în industrie prin practici etice discutabile, cum ar fi falsificarea rapoartelor antiplagiat. Mai exact, el a folosit tehnici precum înlocuirea caracterelor latine cu litere chirilice pentru a ascunde faptul că lucrările sunt plagiate și introducerea de spații invizibile pentru a crește gradul de unicitate al textelor.

El a colaborat strâns cu alți doi parteneri, Vozian Cristina (cunoscută și sub numele de Contor Cristina) și Udrescu Alexandru Florin. Acești trei indivizi au devenit notorii pentru furnizarea clienților lor de lucrări plagiate însoțite de rapoarte antiplagiat false.

Afacerile lor, centrate pe vânzarea lucrărilor de licență și doctorat plagiate, au stârnit numeroase controverse și au fost adesea subiectul acuzațiilor în mass-media, care susțin că acești trei membri ai grupului au furnizat clienților lucrări plagiate însoțite de rapoarte antiplagiat false.

Burlacu George Cosmin este figura centrală a acestei afaceri controversate de trafic cu lucrări de licență și doctorat plagiate, cunoscută sub numele de Grupul GeoCosBur, care include un total de 11 firme. El este administratorul personal al 6 dintre aceste societăți comerciale, precum Top Expert Central (fostă GeoCosBur SRL), GeoCosBur Admin SRL, Top Content SRL, Proxima Venturis SRL, Viva Venturis SRL și Sigma Content SRL.

În plus, Burlacu George Cosmin desfășoară colaborări pe aceleași website-uri menționate mai sus cu companiile asociate celor doi parteneri, Cristina Contor (Ent Content Consulting SRL, Nova Content Project SRL, Premium Project Content SRL) și Alexandru Florin Udrescu (Top Content SRL, Chico Finance Strategy SRL).

Modus Operandi al acestui grup implică înființarea și radierea repetată a firmelor pentru a evita plata TVA atunci când cifra de afaceri anuală depășește plafonul de 300.000 de euro.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facultăți