Connect with us

Educație

Mihaela Popa, fost secretar de stat în Educație: Astăzi, la Colegiul meu, sunt înscriși 500 pe 78 de locuri, 400 de copii vor pleca triști acasă. Cât o să-și mai bată joc statul de copii? De ce atâtea examene, când în vârf avem doar gângăvi, inculți și plagiatori?

mihaela-popa,-fost-secretar-de-stat-in-educatie:-astazi,-la-colegiul-meu,-sunt-inscrisi-500-pe-78-de-locuri,-400-de-copii-vor-pleca-tristi-acasa.-cat-o-sa-si-mai-bata-joc-statul-de-copii?-de-ce-atatea-examene,-cand-in-varf-avem-doar-gangavi,-inculti-si-plagiatori?

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2023/06/Mihaela-Popa-Agerpres-Foto.jpg
„Astăzi, la Colegiul meu, sunt înscriși 500 pe 78 de locuri, 400 de copii vor pleca triști acasă și poate neîncrezători pentru viitor. Cât o să-și mai bată joc statul de copii? De ce atâtea examene când în vârf avem doar gângăvi, inculți și plagiatori?”, reacționează fostul secretar de stat din Ministerul Educației Mihaela Popa la testarea pentru admiterea în clasa a V-a, care are loc în perioada 18-19 mai,  » Read More
Citește mai mult ….. Mihaela Popa, fost secretar de stat în Educație: Astăzi, la Colegiul meu, sunt înscriși 500 pe 78 de locuri, 400 de copii vor pleca triști acasă. Cât o să-și mai bată joc statul de copii? De ce atâtea examene, când în vârf avem doar gângăvi, inculți și plagiatori?

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facultăți