Connect with us

Educație

Liderii sindicali ai FSLI și FSE, care au stabilit de facto grilele de salarizare, îi anunță pe profesori și pe angajații din școli: „suntem în grafic în ceea ce privește salarizarea”

liderii-sindicali-ai-fsli-si-fse,-care-au-stabilit-de-facto-grilele-de-salarizare,-ii-anunta-pe-profesori-si-pe-angajatii-din-scoli:-„suntem-in-grafic-in-ceea-ce-priveste-salarizarea”

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2023/06/Nistor-si-Hancescu-Inquam-Photos.jpg
Schimbare de perspectivă a sindicatelor din Educație. Liderii celor două federații care reprezinta angajații din învățământul preuniversitar, Simion Hăncescu de la FSLI și Marius Nistor de la FSE „Spiru Haret”, au semnat o informare către membrii de sindicat în care scriu că „putem afirma că, până în acest moment, suntem în grafic în ceea ce privește salarizarea”. Reamintim că potrivit declarației ministrei Ligia Deca, grilele adoptate de Guvern au fost stabilite de liderii sindicali.  » Read More
Citește mai mult ….. Liderii sindicali ai FSLI și FSE, care au stabilit de facto grilele de salarizare, îi anunță pe profesori și pe angajații din școli: „suntem în grafic în ceea ce privește salarizarea”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facultăți