Connect with us

Educație

Finala Nextlab.tech, cel mai mare concurs de robotică școlară din România, cu peste 270 de elevi, e pe 9 decembrie, la Facultatea de Cibernetică din ASE / Profesorii și părinții îi pot susține pe tinerii “roboticieni”

finala-nextlab.tech,-cel-mai-mare-concurs-de-robotica-scolara-din-romania,-cu-peste-270-de-elevi,-e-pe-9-decembrie,-la-facultatea-de-cibernetica-din-ase-/-profesorii-si-parintii-ii-pot-sustine-pe-tinerii-“roboticieni”

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2023/12/Nextlab.tech-Kit-uri-de-robotica-educationala-pentru-sectiunea-incepatori.png
În data de 9 Decembrie 2023 orele 9:00 se deschide cea mai mare expoziție de robotică școlară din România. Evenimentul este prilejuit de desfășurarea finalei concursului de robotică școlară Nextlab.tech, cea mai mare competiție de robotică școlară din România. Cei mai buni 271 de roboticieni, dintr-un total de 65.000 de mii de elevi, vor veni să-și arate proiectele în fața comisiilor de concurs. Concursul figurează în lista celor finanțate de Ministerul Educației Naționale.   » Read More
Citește mai mult ….. Finala Nextlab.tech, cel mai mare concurs de robotică școlară din România, cu peste 270 de elevi, e pe 9 decembrie, la Facultatea de Cibernetică din ASE / Profesorii și părinții îi pot susține pe tinerii “roboticieni”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facultăți