Connect with us

-Informații

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA)

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA) de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași este una dintre cele mai mari facultăți de economie din România, cu un număr impresionant de peste 7000 de studenți și 133 de cadre didactice. Această facultate desfășoară activități în corpurile B și C ale universității și oferă numeroase facilități studenților, inclusiv biblioteci bine dotate și locuințe în campus.

FEAA oferă o gamă completă de programe de studii, structurate pe trei niveluri: licență, master și doctorat. Există 11 programe de licență (inclusiv 2 cu predare în limba engleză), 49 de programe de master (inclusiv 4 cu predare în limba engleză și 2 cu predare în limbile română și franceză) și 8 domenii de doctorat.

Această facultate pune accent pe educația centrată pe student și își propune să ofere studenților cunoștințe și abilități pentru o gamă variată de profesii în domeniile economiei, administrației afacerilor, finanțelor, contabilității, informaticii economice, managementului, marketingului și administrației publice.

Admiterea la FEAA se face pe baza unui concurs de dosare, iar facultatea oferă oportunități de învățare atât în regim de frecvență, cât și la distanță și frecvență redusă.

Facultatea este structurată în departamentele:

  1. Economie și Relații Internaționale
  2. Contabilitate, Informatică Economică și Statistică
  3. Finanțe, Monedă și Administrație Publică
  4. Management, Marketing și Administrarea Afacerilor
  5. Învățământ la Distanță și Frecvență Redusă
  6. Școala Doctorală de Economie și Administrarea Afacerilor

FEAA dispune de un corp de studenți diversificat, cu peste 7000 de studenți, din care aproximativ 80% beneficiază de locuri la buget. Facultatea oferă, de asemenea, burse de studiu pentru merite academice, inclusiv burse de performanță.

Pentru mai multe informații despre programele de studii, admitere sau alte detalii, puteți accesa site-ul web al facultății sau să-i contactați prin detaliile de contact furnizate mai sus.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facultăți