Connect with us

-Informații

Facultatea de Administrație și Afaceri: O Poveste de Succes în Educație

Universitatea din București găzduiește o facultate tânără, dar extrem de dinamică și performantă, care a reușit să-și câștige o reputație solidă în domeniul administrației și afacerilor. Facultatea de Administrație și Afaceri (FAA) a Universității din București și-a dezvoltat, în cei 16 ani de existență, o tradiție de excelență care se reflectă în recunoașterea sa atât în rândul studenților, cât și al angajatorilor din mediul public și privat.

Dezvoltare Continuă

FAA a avut o creștere și dezvoltare continuă, devenind o structură universitară solidă. Facultatea oferă trei direcții de studii – Administrație Publică, Administrarea Afacerilor (în limba română și limba engleză) și Marketing. În cadrul acestor direcții, au fost înființate 11 programe de studii universitare de master, dintre care două sunt predate în limba engleză.

Un alt aspect care îmbogățește experiența academică a studenților de la FAA este colaborarea cu cadre didactice de la universități europene, în cadrul programului Erasmus+. De asemenea, facultatea aduce numeroși specialiști din mediul de afaceri și din instituții publice pentru a preda și a împărtăși experiența lor.

Oportunități Internaționale pentru Studenți

FAA oferă numeroase oportunități pentru studenți, inclusiv 33 de acorduri Erasmus+ care permit studenților să efectueze stagii de studiu și practică în universități din diferite țări europene. Aceste experiențe internaționale îmbogățesc cunoștințele studenților și le oferă perspectiva unui mediu academic diversificat.

Perspective Profesionale Variate

Absolvenții de la FAA sunt pregătiți pentru o piață a muncii diversificată. Ei pot urma cariere în administrația publică locală și centrală, în agențiile județene pentru ocuparea forței de muncă, în proiecte europene, dar și în mediul de afaceri, unde pot deveni economiști, consultanți, antreprenori sau specialiști în marketing și resurse umane.

Contribuția la Comunitate și Cultură

Universitatea din București are un rol important în promovarea culturii și dialogului intercultural, iar studenții și profesorii de la FAA nu fac excepție. Ei participă la proiecte de studiu și dialog intercultural, interreligios și interconfesional, precum proiectul „Dobrogea 2023”, și contribuie astfel la diversitatea și toleranța culturală.

Un Viitor Luminos

Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București reprezintă un exemplu de succes în educație și cercetare. Cu un accent puternic pe dezvoltarea continuă, experiențe internaționale și pregătire pentru piața muncii, FAA contribuie la formarea viitorului profesional al studenților săi și la dezvoltarea societății românești în ansamblu.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facultăți