Connect with us

Educație

BREAKING UPDATE Tudorel Toader, detronat după două mandate. Contracandidatul Liviu George Maha câștigă alegerile pentru funcția de rector al Universității Cuza din Iași, într-un al doilea tur care a fost pe punctul să fie amânat / Toader invocă o „Monstruoasă coaliție”

breaking-update-tudorel-toader,-detronat-dupa-doua-mandate.-contracandidatul-liviu-george-maha-castiga-alegerile-pentru-functia-de-rector-al-universitatii-cuza-din-iasi,-intr-un-al-doilea-tur-care-a-fost-pe-punctul-sa-fie-amanat-/-toader-invoca-o-„monstruoasa-coalitie”

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2024/03/Liviu-Maha-si-Tudorel-Toader.jpg
Profesorul de economie Liviu George Maha a câștigat cele mai multe voturi în cel de-al doilea tur de scrutin pentru funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, scrutin desfășurat luni, potrivit datelor oficiale anunțate luni seară. Acestea fuseseră prezentate, inițial, de Ziarul de Iași. Liviu Mahal-a învins, astfel, pe rectorul în exercițiu Tudorel Toader, aflat de 8 ani la conducerea instituției, în cea mai disputată confruntare din valul de alegeri început în universitățile românești la sfârșitul anului trecut.  » Read More
Citește mai mult ….. BREAKING UPDATE Tudorel Toader, detronat după două mandate. Contracandidatul Liviu George Maha câștigă alegerile pentru funcția de rector al Universității Cuza din Iași, într-un al doilea tur care a fost pe punctul să fie amânat / Toader invocă o „Monstruoasă coaliție”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facultăți