Connect with us

Educație

Alexandra şi Georgiana au ales moartea la doar 15 ani. Ultimul gest făcut de una dintre fete înainte de a se arunca în gol. „Poate fi considerat un strigăt de ajutor”

alexandra-si-georgiana-au-ales-moartea-la-doar-15-ani-ultimul-gest-facut-de-una-dintre-fete-inainte-de-a-se-arunca-in-gol.-„poate-fi-considerat-un-strigat-de-ajutor”

Alexandra şi Georgiana, două fete de 15 ani, din Uricani, şi-au curmat viaţa împreună. Tragedia a şocat întreaga comunitate şi a lăsat în urmă multe întrebări fără răspuns. Într-un ultim mesaj, adolescentele s-au plâns că au fost victime ale bullyingului. Ancheta va stabili şi dacă au consumat substanţe interzise înainte să se urce pe acoperişul unei fabrici dezafectate. Psihologii îi îndeamnă pe părinţi să fie atenţi la schimbările de comportament ale copiilor şi să îi asculte.  » Read More
Citește mai mult ….. Alexandra şi Georgiana au ales moartea la doar 15 ani. Ultimul gest făcut de una dintre fete înainte de a se arunca în gol. „Poate fi considerat un strigăt de ajutor”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facultăți